Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φινλανδός Τόμας Σαρανχέιμο νέος πρόεδρος του EuroWorking Group

Ο Φινλανδός Τόμας Σαρανχέιμο νέος πρόεδρος του EuroWorking Group

Ο Φινλανδός Τόμας Σαρανχέιμο εξελέγη νέος πρόεδρος του Euro Working Group (EWG) στην θέση του Ολλανδού Χανς Βίλμπριφ, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο,

Ο Φινλανδός Τόμας Σαρανχέιμο εξελέγη νέος πρόεδρος του Euro Working Group (EWG) στην θέση του Ολλανδού Χανς Βίλμπριφ, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Πληροφορήθηκα την απόφαση των μελών του EWG να εκλέξουν τον Τόμας Σαρανχέιμο ως νέο πρόεδρό τους. Το ερχόμενο Eurogroup στις 17 Φεβρουαρίου θα αποφασίσει για τον επίσημο διορισμό. Η ταχεία λήψη αποφάσεων θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε την απαιτητική ατζέντα μας για την ενίσχυση του ευρώ», έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup.

Ο Σαρανχέιμο είναι μέλος του EWG ως μόνιμος υφυπουργός στο υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας, υπεύθυνος για διεθνή και χρηματοπιστωτικά θέματα. Με την ιδιότητά του αυτή, είναι μέλος του Συμβουλίου Διευθυντών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και του Συμβουλίου Διευθυντών του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καθώς και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024