Με εξώδικο απαντά η Κατερίνα Νοτοπούλου στα σχόλια για τους αστυνομικούς που διέθετε για την προστασία της, όταν ήταν υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε εξώδικο σχετικά, στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα δημοτικής αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα voria.gr όπου σχολιάζοντας τοποθέτηση της κ. Νοτόπουλου για ελλιπή αστυνόμευση στη Θεσσαλονίκη είπε οτι: «Οταν είχε διοριστεί επικεφαλής στο νεοσύστατο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης είχαν αποσπαστεί εκεί για τη φύλαξή της συνολικά 24 αστυνομικοί, 16 αρχικά, τον Νοέμβριο του 2016 και άλλοι οκτώ στη συνέχεια».

Στο εξώδικό της η Κατερίνα Νοτοπούλου ζητεί να ανακαλέσει ο κ. Δαγκλής τις δηλώσεις του μέσα σε 24 ώρες και προσθέτει ότι στη θητεία της «ουδέποτε είχα αστυνομικούς για την προσωπική μου φύλαξη».

Σημειώνει όμως ότι τον Νοέμβριο του 2016 αποσπάστηκαν και τέθηκαν στην διάθεση του Γραφείου του Πρωθυπουργού, επτά άτομα, υπεύθυνα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στο κτίριο του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Θεωρώντας όσα είπε ο κ. Δαγκλής αναληθή, προσβλητικά και συκοφαντικά δηλώνει ότι του εξέφρασε την απορία της «άμεσα, το ίδιο πρωί σήμερα, και στην τηλεφωνική επικοινωνία που επιδίωξα μαζί σας. Ταυτόχρονα, σας εξήγησα πώς δεν απασχόλησα ως ‘προσωπικό φρουρό μου’ κανέναν αστυνομικό και σας έδωσα την ευκαιρία να ανακαλέσετε την ανακριβέστατη αυτή δήλωσή σας».

Αλλά ενώ περίμενε αποκατάσταση «με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη διαπίστωσα ότι σε ανάρτησή σας στον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook συνεχίζετε ν’ αποσιωπάτε το θέμα, απαντώντας για άλλα ζητήματα».

Η κ. Νοτοπούλου καταφέρεται ακόμα εναντίον της σημερινής επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκης σημειώνοντας οτι «η αστυνομική φύλαξη στο γραφείο του ΠΘ Θεσσαλονίκης- το οποίο αλήθεια ποιους φορείς έχει συναντήσει, ποιες υποθέσεις έχει δρομολογήσει και τι λύσεις έχει δώσει;- απασχολούνται 9 αστυνομικοί τους οποίους η κα Αντωνίου τους απασχολεί και στα σούρτα φέρτα της».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο