Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στην Τουρκία : Αεροπλάνο συνετρίβη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης [Εικόνες - σοκ]

Συναγερμός στην Τουρκία : Αεροπλάνο συνετρίβη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης [Εικόνες – σοκ]

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας, Μεχμέτ Τουρχάν, στο αεροσκάφος υπήρχαν 171 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, ενώ όπως υπογράμμισε ο ίδιος δεν υπάρχουν απώλειες

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, Σαμπιχά Γκιοτσέν, έπειτα από αεροπορικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροσκάφος της low cost τουρκικής αεροπορικής εταιρίας Pegasus, βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.

Δείτε live εικόνας από το σημείο:


CNN TÜRK canlı yayını

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κάνουν έχουν αναρτηθεί στα social media το επιβατικό αεροσκάφος έχει κοπεί σε τρία σημεία.


Yolcuların tahliyesi böyle görüntülendi

Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο, διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους να έχει κοπεί στα τρία κομμάτια, την στιγμή μάλιστα ένα από κομμάτια, έχει αποκολληθεί εντελώς από το υπόλοιπο αεροσκάφος.

https://twitter.com/Hsn_Erydn/status/1225078909898821637?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1225078909898821637&ref_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2Ftourkia%2F202002056235593-aeroplano-synetrivi-aerodromio-tis-konstantinoupolis-%2F

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας, Μεχμέτ Τουρχάν, στο αεροσκάφος υπήρχαν 171 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, ενώ όπως υπογράμμισε ο ίδιος δεν υπάρχουν απώλειες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah και οι 177 άνθρωποι έχουν καταφέρει να αποχωρήσουν με ασφάλεια από τον χώρο του ατυχήματος.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν φαίνονται άνθρωποι να βγαίνουν από το αεροσκάφος, ενώ σε άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και χρησιμοποίησε και το κρατικό κανάλι της Τουρκίας, φαίνεται το λεωφορείο που μεταφέρει τους επιβάτες από το χώρο της συντριβής στο χώρο του αεροδρομίου, όπου θα τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται άνθρωποι γεμάτοι με αίματα, ενώ άλλοι ακούγονται να κλαίνε.

Οι τραυματίες ανέρχονται σε 52 και μεταφέρονται στα νοσοκομεία των περιοχών Καρτάλ και Πεντίκ.

Σύμφωνα, δε, με το πρακτορείο CNN Turk, τμήμα του αεροσκάφους έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Την ώρα του ατυχήματος επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Πηγή εικόνας: Anadolu Agency

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NTV το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της Σμύρνης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ενώ, όπως είναι λογικό, όλες οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοτσέν εκτρέπονται στο και καινούριο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024