Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιουγκ-Ολυμπιακός 13-9

Γιουγκ-Ολυμπιακός 13-9

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πολύ δύσκολη έδρα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ηττήθηκε με 13-9 και το ματς της 22ας Φεβρουαρίου με την Μπαρτσελονέτα είναι «τελικός» για την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League.

Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στο LEN Champions League!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν στην Κροατία και ηττήθηκαν με 13-9 από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για την 9η αγωνιστική των ομίλων.

Αυτή είναι μία από τις δύσκολες έδρες της Ευρώπης και αυτό αποδείχθηκε απόψε. Στα πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης η κυριαρχία της Γιουγκ ήταν ξεκάθαρη, καθώς οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 9-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν πιο ανταγωνιστικός αλλά αυτό δεν έφτανε, με το τελικό αποτέλεσμα να τα λέει όλα (13-9). Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει… συγκάτοικο στην πρώτη θέση του α’ ομίλου, με την Μπαρτσελονέτα να «πιάνει» τους Πειραιώτες στους 19 βαθμούς. Στους 18 πόντους είναι η Γιουγκ.

Το εντός έδρας ματς της 22ας Φεβρουαρίου με την Μπαρτσελονέτα είναι το πιο κρίσιμο στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου, για να έχει η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου καλύτερα διασταυρώματα στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-1, 2-3, 2-2

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024