
Βέλγιο: Ένας νεκρός και 49 τραυματίες σε καραμπόλα στην Αμβέρσα
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία, τρία φορτηγά και ένα αυτοκίνητο, ένας επιβάτης του οποίου σκοτώθηκε, διευκρίνισαν οι αρχές στην κοινότητα Μπέβερεν, όπου σημειώθηκε το τροχαίο.
Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 49 τραυματίστηκαν, οι πέντε εξ αυτών σοβαρά, σε μια καραμπόλα σήμερα στην περιφερειακή σήραγγα της Αμβέρσας στο Βέλγιο, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία, τρία φορτηγά και ένα αυτοκίνητο, ένας επιβάτης του οποίου σκοτώθηκε, διευκρίνισαν οι αρχές στην κοινότητα Μπέβερεν, όπου σημειώθηκε το τροχαίο.
Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία, συνολικά 115 άνθρωποι ενεπλάκησαν.
Οι 65 εξ αυτών απομακρύνθηκαν «χωρίς κανένα τραύμα», ενώ οι 49 τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδιακής αστυνομίας.
Η καραμπόλα σημειώθηκε γύρω στις 13.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδας) στη σήραγγα του Μπέβερεν, στην Αμβέρσα, με κατεύθυνση προς την Ολλανδία, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Μεταξύ των 49 τραυματιών, οι πέντε βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και οι 44 έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Εξαιτίας του δυστυχήματος, έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην πολυσύχναστη σήραγγα.
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ