Μαρτίνς: «Αρκετά καλός ο Καφού, για τον Μορ δεν ήταν εύκολο»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρολεύκων.
Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «8» και ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:
«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, υπήρχε αέρας, ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε αρκετά και αρκετοί παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο παιχνίδι και τώρα έχουμε το άλλο εντός έδρας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Για το ντεμπούτο του Μορ και του Καφού: «Για τον Μορ δεν ήταν εύκολο σήμερα. Εμείς δεν ήμασταν όπως συνήθως, δεν παίξαμε όπως ξέρουμε και θέλουμε για διαφορετικούς λόγους. Ο Καφού για πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά καλός και έπαιξε δυνατά».
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»
- Ιράν: Κάλυψε με χώμα τις εισόδους των τούνελ στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισφαχάν – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς
