Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «8» και ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:
«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, υπήρχε αέρας, ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε αρκετά και αρκετοί παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο παιχνίδι και τώρα έχουμε το άλλο εντός έδρας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Για το ντεμπούτο του Μορ και του Καφού: «Για τον Μορ δεν ήταν εύκολο σήμερα. Εμείς δεν ήμασταν όπως συνήθως, δεν παίξαμε όπως ξέρουμε και θέλουμε για διαφορετικούς λόγους. Ο Καφού για πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά καλός και έπαιξε δυνατά».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το κλίμα στη Μονακό παραμένει -όπως φαίνεται- πολύ κακό, με τον Μάικ Τζέιμς να σπρώχνει τον Έλι Οκόμπο μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα