Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική σε μένα αναφορά. Θέλουμε να ξέρουν οι επενδυτές ότι είμαστε εδώ με διάθεση να σεβαστούμε τον χρόνο και τα χρήματα τους. Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα μας και να την κάνουμε όπως της αξίζει» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Troubleshooter

Τι είχε συμβεί;

Κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, ο πρωθυπουργός σύστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον …«troubleshooter», δηλαδή τον άνθρωπο που λύνει τα προβλήματα με τους ξένους επενδυτές.

«Η στιγμή είναι κατάλληλη και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ευκαιρία με εσάς, τις ομάδες σας και τις δικές μας ομάδες, να συζητήσουμε τους επόμενους μήνες, με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Χαμογελώντας μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Μαζί μας βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, επικεφαλής της Οικονομικής διπλωματίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο κ. Γεωργιαδης που είναι ένα πρόσωπο επιφορτισμένο να λύνει προβλήματα, όταν υπάρχουν, οποιουδήποτε τύπου δυσκολίες με ξένες επενδύσεις».

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει βρεθεί εντός της χώρας στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για την κυνική δήλωσή του για την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πολιτικά γι’ αυτή του τη δήλωση τον υπουργό Ανάπτυξης.