
Παπαβασιλείου: «O Άρης ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια»
Ο Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε για την ήττα του Πανιωνίου από τον Άρη, τονίζοντας ότι η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια από τους κίτρινους.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου Νίκι Παπαβασιλείου, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη με 2-0 αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα τονίζοντας ότι οι κυανέρυθροι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι και ηττήθηκαν δίκαια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σίγουρα αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, όμως παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε με πυρετό τον Κότνικ και τον Κόρμπο οποίος έπαιξε σήμερα. Αλλά ο Άρης ήταν καλύτερος πιο ποιοτικός και κέρδισε δίκαια».
Για την κίνηση του Κόρμπου μετά την λήξη του παιχνιδιού απομείνει φόρο τιμής στο μνημείο για τους φίλους του Άρη:
«Με όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να συγκεντρωθούμε στα θετικά. Να δούμε την θετική πλευρά, διαφορετικά δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Εμείς προσπαθούμε από την μεριά μας να κάνουμε κάποια πράγματα και να πάμε μπροστά».
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της
- Αργεντινή: Οι μεγάλες ανατροπές που έφεραν την «αλμπισελέστε» στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Κιλκίς





