
Μήνυμα Τούχελ προς Μπαπέ : Εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει
Τι δήλωσε ο γερμανός τεχνικός για το επεισόδιο με τον Μπαπέ στο ματς με τη Μονπελιέ
Η Παρί διέλυσε με 5-0 τη Μονπελιέ το Σάββατο, ωστόσο το ματς άφησε κάποια… απόνερα στους πρωταθλητές εξαιτίας του επεισοδίου μεταξύ Τούχελ και Μπαπέ.
Ο γερμανός τεχνικός τοποθετήθηκε σχετικά μετά το παιχνίδι κι έστειλε το μήνυμά του στο νεαρό άσο.
Αναλυτικά:
«Εγώ είμαι ο προπονητής κι εγώ αποφασίζω ποιος βγαίνει και ποιος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπαπέ είναι έξυπνο παιδί, καταλαβαίνει τι κάνει. Δεν του αρέσει να βγαίνει από τα ματς, όπως δεν αρέσει και σε κανέναν. Δεν είναι ωραίες εικόνες αυτές που είδε ο κόσμος. Δεν είμαστε όμως η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει τέτοια θέματα. Είναι ωραίο όμως… Είναι κακό γιατί ανοίγει θέματα που πάνε κόντρα στη γενικότερη νοοτροπία που υπάρχει στο σύλλογο.
Δεν είμαι εκνευρισμένος, είμαι λυπημένος γιατί συνέβη κάτι που ήταν πραγματικά αχρείαστο. Του εξήγησα τι έγινε. Πάντοτε εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις για τεχνικά ζητήματα. Δεν παίζουμε τένις, που είναι ο αθλητής μόνος του, παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Θα αποφασίσω για πιθανή τιμωρία. Θα δούμε αν θα μιλήσω μαζί του είτε προσωπικά είτε μπροστά σε όλους στην επόμενη προπόνηση».
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα
- Αναφορές για εκρήξεις στο Ιράν – Εκκενώνονται δυτικές πρεσβείες στην Τεχεράνη και μείωση προσωπικού
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου


