
Χώρισε η Πάμελα Άντερσον μετά από 12 ημέρες στον 5ο γάμο της
Η ίδια μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες
Αφού είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευτεί τον 74 χρόνο παραγωγό Τζον Πίτερς, τελικά το ζευγάρι χώρισε λίγες μέρες μετά τον γάμο τους. Ο συγκεκριμένος ήταν ο 5ος κατά σειρά γάμος και είχε διάρκεια μόλις 12 ημερών. Έγινε στις 20 Ιανουαρίου.
Η δήλωσή της
«Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον», δηλώνει τώρα η Πάμελα Αντερσον σε δήλωση της που μεταφέρθηκε στον Fox Νέα από τον εκπρόσωπό της.
«Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Αντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη εκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».
Η Πάμελα τελικά επέστρεψε στο Ladysmith του Καναδά για να είναι μαζί με την οικογένειά της».
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει συμμορία εκβιαστών σε αμόκ να τα κάνει γυαλιά καρφιά σε μπαρ
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Η Νάτασα Θεοδωρίδου μας προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο
- Shein – Temu – AliExpress: Τέλος στα «τζάμπα» μικροδέματα από την Κίνα – Ο Ιούλιος των τελωνειακών δασμών
- Απάτη με μήνυμα που «μοιάζει» να έρχεται από το gov.gr
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε 4.000 επιχειρήσεις – Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο





