O παθιάρης Ζυγός
Αναζητά την ισορροπία σε όλους τους τομείς
Θέλει τη γυναίκα με καμπύλες και να πιάνει γενικά. Τον διεγείρουν τα ακριβά δαντελωτά εσώρουχα και είναι από τους ερωτικούς συντρόφους που θα δημιουργήσουν ένα πολύ ρομαντικό, ερωτικό περιβάλλον, προκειμένου να απολαύσουν το σεξ στο έπακρο.
Του αρέσει το σεξ να συνοδεύεται από χαλαρή μουσική και δε θέλει ο φωτισμός να είναι δυνατός γιατί τον ενοχλεί στα μάτια. Μπορεί κατά τη διάρκεια του σεξ να μην παίρνει και πολλές πρωτοβουλίες, όμως κάθε κίνησή του χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό!
Θέλει να κάνει τον σύντροφό του να ολοκληρώνει πρώτος για να δοκιμάζει νέες ερωτικές προτάσεις, ενώ παράλληλα γουστάρει να έρχεται σε οργασμό μετά, αφού έχει ικανοποιηθεί με το προηγούμενο οργασμικό θέαμα.
Χαρακτηριστικά
Η σεξουαλικότητα του Ζυγού έχει τόσο ρομαντικά και ευαίσθητα σημεί, όσο επίσης και παθιασμένα με ένταση. Για να μπορέσει να δώσει και να πάρει ερωτική ικανοποίηση πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα.
Θέλει να ακούει τον παρτενέρ του για να μαθαίνει τι του αρέσει, έτσι ώστε κάθε φορά να γίνεται καλύτερος. Γενικά κριτικάρει τον εαυτό του και τις επιδόσεις του. Το σεξ με το Ζυγό σίγουρα αυξάνει την αδρεναλίνη στα ύψη, γιατί φροντίζει πάντα και την κάθε μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του ερωτικού του συντρόφου!
Δεν του αρέσουν οι extreme ερωτικές στάσεις που απαιτούν κόπο και μεγάλη σωματική δραστηριότητα. Προτιμά χαλαρές κινήσεις και άνετες, ξεκούραστες στάσεις που θα τον κάνουν να νιώθει πολύ κοντά στο ταίρι του, χωρίς να τον… λαχανιάσουν! Αν νιώσει σεξουαλικά παραμελημένος, μπορεί εύκολα να παρασυρθεί στο… «παράνομο σεξ», προκειμένου να πάρει την επιβεβαίωση που ζητά.
- Σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»
- Καλλιθέα: Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα – Συνελήφθη ο δράστης
- Συμπλοκή με έναν νεκρό από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν τη σορό στον ποταμό Λουδία
- Άννα Πρέλεβιτς: Γέννησε δίδυμα, πριν 18 μέρες και το αποκαλύπτει ανήμερα της γιορτής της μητέρας