Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σουντανί: «Είμαστε σαν αδέρφια στα αποδυτήρια»

Σουντανί: «Είμαστε σαν αδέρφια στα αποδυτήρια»

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού, Χιλάλ Σουντανί, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη, ανέφερε ότι θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενώ όσον αφορά το κλίμα υποστήριξε ότι όλοι στα αποδυτήρια είναι σαν αδέρφια.

Ο Χιλάλ Σουντανί «άρπαξε» άλλη μια ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης. Ο Αλγερινός μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αποκάλυψε ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας, ενώ ρωτήθηκε και για την «περιβόητη» λίστα του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σταθήκαμε καλά στο γήπεδο. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και έχει μεγάλη σημασία ότι είχαμε συνολικά καλή εικόνα. Παίξαμε καλά μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση και στο γκολ που πέτυχε, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα κυρίως να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό. Έπρεπε να είμαστε δημιουργικοί, ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Έπρεπε και ευτυχώς ήμασταν πιο παραγωγικοί. Είναι σημαντικό ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Δουλεύουμε όλοι καλά και στα αποδυτήρια είμαστε σαν αδέλφια».

Σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στους αγώνες με την Άρσεναλ και εφόσον επιλεγεί από τον Πέδρο Μάρτινς, ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (να παίξει δηλαδή κόντρα στους Λονδρέζους) αλλά όπως επισήμανε: «Δεν έχει σημασία αν δεν τα καταφέρω. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024