
Ομοφοβικό φυλλάδιο σε εκκλησιασμό Γυμνασίου: «Η ομοφυλοφιλία αποτελεί τον κολοφώνα των αμαρτημάτων»
Το φυλλάδιο μοιράστηκε από κάποια άτομα, χωρίς ακριβώς να είναι γνωστό για ποιον λόγο βρίσκονταν στον χώρο.
Φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο μοιράστηκε σήμερα σε ένα Γυμνάσιο στον Χολαργό, το οποίο συμμετείχε σε υποχρεωτικό εκκλησιασμό, λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.
Το φυλλάδιο μοιράστηκε από κάποια άτομα, χωρίς ακριβώς να είναι γνωστό για ποιον λόγο βρίσκονταν στον χώρο, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό περιοδικό Antivirus Magazine.
Το φυλλάδιο χρησιμοποιεί τα λόγια ενός αγίου, αναφέροντας «πως η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος…»

Ομοφοβικό φυλλάδιο στον εκκλησιασμό Γυμνασίου στο Χολαργό
Ανάμεσά τους πιθανότατα και αρκετά γκέι άτομα, που αναγκάστηκαν να μάθουν σήμερα πως «διαπράττουν έγκλημα χειρότερο από φόνο».
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]
- Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI
- Η Σαρλίζ Θερόν σχολιάζει τη δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ για την όπερα



