
Άρης: Ποιες θέσεις παίζονται
Ο Ένινγκ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον αντικαταστάτη του Κόρχουτ, ενώ περιμένει και τον Γκάμα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο.
Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα συνεχίσει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις.
Ο Κόρχουτ θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την μια αγωνιστική της ποινής του και αναζητείται ο αντικαταστάτης του για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ του Άρη είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο νεαρός Παναγιώτης Σενγκέργκης, ενώ υπάρχει και η λύση να παίξει κατ’ ανάγκη εκεί ο Ούγκο Σόουζα.
Ακόμα ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Γκάμα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν προλάβει να αγωνιστεί ,τότε τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Μανσίνι και Ντιγκινί.
- Τα «θέλω» της Παρί και μία «χρυσή» μεταγραφή – Ο Μπαρκολά δεν ανανεώνει και η Λίβερπουλ «καραδοκεί» (pic)
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων
- Ο Jeff Mills παρουσιάζει το Tomorrow Comes the Harvest
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
