
Πτώση 1% στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:15, διαμορφώνεται στις 921,59 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,03%
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να ακολουθεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις ευρωπαίκές αγορές, λόγω των εντεινόμενων ανησυχιών για τις επιπτώσεις το κοροναϊού.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:15, διαμορφώνεται στις 921,59 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,03%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,85 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,00%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,25%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Fourlis (+0,71%), της Σαράντης (+0,21%) και της Coca Cola HBC (+0,12%).
Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (-2,71%), της Εθνικής (-1,88%), της Eurobank (-1,86%) και της ΕΛΤΕΧ (-1,83%).
Πτωτικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου (-4,49%) και των Τραπεζών (-1,52%).
Ανοδικά κινούνται 10 μετοχές, 51 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Βιοκαρπέτ +7,14% και της Τζιρακιάν +5,56%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές της Fieratex -12,40% και της Μοτοδυναμικής -5,88%.
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας
- Προσαράξεις σκαφών σε Αίγινα και Αντίπαρο – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός






