Οργή Σαμαρά : Δε χρωστάω και δε μου ζητήθηκαν εξηγήσεις
Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή σήμερα το μεσημέρι. Λήξαν το θέμα λέει η κυβέρνηση
Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στην κυβέρνηση και στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή σήμερα το μεσημέρι.
Ηχηρό μήνυμα
Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στο ΑΠΕ δήλωσαν πριν από λίγο ότι «ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».
Πρόκειται για ένα ηχηρό μήνυμα προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό από την πλευρά του κ. Σαμαρά.
Σημειώνεται ότι στη ΝΔ δημιουργήθηκε το μεσημέρι αναταραχή καθώς ο κ. Σαμαράς επέλεξε να απουσιάζει από την ψηφοφορία για την ποδοσφαιρική τροπολογία ενώ δεν έστειλε καν επιστολή πρόθεσης ψήφου.
Αργότερα ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τον Σταύρο Καλαφάτη και σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του, χωρίς πάντως να δοθούν διευκρινίσεις για το ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι.
Από το μέγαρο Μαξίμου ποίησαν την νήσσαν και κατάπιαν τη κάμηλο αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για επαρκείς εξηγήσεις του κ. Σαμαρά και άρα το θέμα είναι λήξαν.
Ωστόσο η εμφάνιση των «προσωπικών λόγων» ως «εξηγήσεις» εκνεύρισαν τον κ. Σαμαρά που αντέδρασε μέσω συνεργατών διαμηνύοντας ουσιαστικά στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν είναι σε θέση να του ζητήσει εξηγήσεις.
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»
- Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Μία ανήλικη ανάμεσα τους
- Βραζιλία: Ο ερασιτεχνισμός της Δεξιάς μπορεί να δώσει τη νίκη στην Αριστερά και τον Λούλα στις εκλογές
- H χρονιά της Σελήνης – Ποιες εξελίξεις περιμένουμε το 2026 στο Διάστημα

