Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε αγαπάει και φαίνεται από χιλιόμετρα

Σε αγαπάει και φαίνεται από χιλιόμετρα

Η αγάπη εκφράζεται με πολλά μέσα, συγκεκριμένοι είναι οι τρόποι που την προσδιορίζουν όμως

Λυσε τις όποιες εσωτερικές απορίες έχεις με τον εαυτό σου. Θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου σε αγαπάει το ίδιο όταν κάνει ορισμένα ή και όλα από τα παρακάτω.

Θέλει να σε κάνει να χαμογελάς

Για αυτόν είναι πολύ σημαντικό να σε βλέπει να χαμογελάς και να περνάς όμορφα. Θέλει να ξέρει ότι είσαι καλά και χαρούμενη ακόμα και όταν λείπει ο ένας από τον άλλον. Αποβλέπει πάντα στην προσωπική σου χαρά και δε βάζει τίποτα άλλο πάνω από τη διάθεσή σου.

Το πώς κινείται

Σου δείχνει παντού και με κάθε ευκαιρία ότι σε θέλει. Δεν το κρύβει είτε είστε έξω, είτε είστε με τους φίλους του. Όταν λέμε εκδηλωτικός όμως, δεν εννοούμε να κάνει ακραίες κινήσεις που σε εκθέτουν-όπως το να σου πιάσει τα οπίσθια παρουσία τρίτων- εκεί όχι, δε σε έχει και σε ιδιαίτερη υπόληψη.

Ένα χάδι όμως, το να σου κρατάει το χέρι, το να σε φιλήσει στο μάγουλο ή το να θέλει να έχει το χέρι του περασμένο στη μέση σου, τότε ναι, σημαίνουν πολλά καλά.

Σε βοηθάει σε κάθε περίσταση

Αν σηκωθεί και τρέξει να σου πάρει κάτι να φας γιατί νοιάζεται για εσένα τότε θα έπρεπε να είσαι ίσως η πιο χαρούμενη γυναίκα στη γη. Αν πάλι έχει το άγχος της υγείας σου επειδή ένιωσες μια αδιαθεσία και τρέξει ευθύς αμέσως να σε παέι στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, τότε έχεις βρει τον πρίγκιπα που όλες ψάχνουμε.

Γενικά, αν σε προσέχει και προσπαθεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες σου χωρίς να δυσανασχετεί και ειδικά περίεργες ώρες ή κάνοντας πράγματα που δεν κατέχει και πολύ – ναι, να πάει να αγοράσει μόνο σερβιέτες ή να ζητήσει το κραγιόν σου από την πωλήτρια στο πολυκατάστημα -τότε σε αγαπάει.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024