Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβγαλε τα «πιστόλια» στη μάχη ο Σαββίδης, αλλά ο Μάκης Γκαγκάτσης τον καταδίκασε… εντός έδρας!

Εβγαλε τα «πιστόλια» στη μάχη ο Σαββίδης, αλλά ο Μάκης Γκαγκάτσης τον καταδίκασε… εντός έδρας!

Το καταδικαστικό πόρισμα της ΕΕΑ για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον Σαββίδη να... ρίξει στη μάχη όλα τα «όπλα» τύπου Ζαγοράκη, Βελόπουλου. Το σχέδιο ξεκίνησε καιρό τώρα, αλλά ολοκληρώθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση να ισοπεδώνει τον ΠΑΟΚ και το αφεντικό του! Live, στο OPEN!

Είναι ελληνικό φαινόμενο. Αλλά τις τελευταίες ώρες τα πράγματα έχουν πάρει διαστάσεις αριστοφανικής κωμωδίας, στα όρια τις αισχύλειας τραγωδίας. Με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη να συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους. Με σκοπό να ρίξουν στη μάχη των εντυπώσεων και του εκβιασμού, όλα τα «πρώτα» πιστόλια.

Οχι, λόγω της αδικίας που συντελείται, αλλά με σύνθημα «αν μπορείτε, τολμήστε να τιμωρήσετε τον ΠΑΟΚ και θα χωρίσουμε την Ελλάδα στη μέση». Το επιχείρημα είναι βαθειά… νομικό και όπως γίνεται αντιληπτό, απαντάει άμεσα στο κατά πόσο η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Οικογένειας Σαββίδη, είναι σοβαρή και στοιχειοθετημένη.

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες; Κατ’ αρχάς οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν εκ των προτέρων ότι η απόφαση στην ΕΕΑ θα ήταν καταδικαστική. Και το γνώριζαν, επειδή γνωρίζουν πως έχουν κάνει ακριβώς όσα αποδείχθηκαν στη διαδικασία. Με τη διοικητική σχέση να αποδεικνύεται με έγγραφα, ντοκουμέντα, συγκεκριμένα στοιχεία και (κυρίως)… λεφτά.

Και όχι με ό,τι έγραψε ο Γιωργάκης Σαββίδης στο instagram ή με μετρίων ελληνικών διάγγελμα του Μάκη Γκαγκάτση, που μεγάλωσε τα προβλήματα του Ιβάν Σαββίδη. Και έθεσε νέα δεδομένα στο τραπέζι, για τη σχέση RFA, Καλπαζίδη, Σαββίδη και πληρωμές των παικτών του ΠΑΟΚ από την (μετέπειτα!) εταιρεία του… ανιψιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024