ΟΛΠ : Δημιουργία μίνι νοσηλευτηρίου σε επιβατικό σταθμό κρουαζιέρας
Η υγειονομική θωράκιση του λιμανιού για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων αποτελεί πραγματικότητα
Η υγειονομική θωράκιση του λιμανιού για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων αποτελεί πραγματικότητα. Την Τρίτη ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang ενημέρωσε τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη ότι η ΟΛΠ Α.Ε. προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με μεγάλο όμιλο ιατρικών υπηρεσιών για λειτουργία χώρων παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας για τους επιβάτες της κρουαζιέρας, στον επιβατικό σταθμό Α’ (Μιαούλης) ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του υπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον επόμενο μήνα στον συγκεκριμένο επιβατικό σταθμό να διαμορφωθεί ένα κατάλληλα στελεχωμένο μίνι νοσηλευτήριο το οποίο δεν θα περιορίζεται απλά στη παροχή των πρώτων βοηθειών αλλά θα παρέχει την κατάλληλη φροντίδα σε όσους επιβάτες αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας. Σημειώνεται πως ο Οργανισμός διαθέτει ασθενοφόρα σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη για μεταφορά ασθενή σε νοσοκομείο.
- Άγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη των τριών 20χρονων που κατηγορούνται για «υπόθαλψη εγκληματία»
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
- Οι λέξεις κουκούλωμα, συγκάλυψη, μπάζωμα είναι πλέον ανεπαρκείς – Τι λέει ο δικηγόρος του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442