Περσινό είναι τελικά το βίντεο, που έχει φέρει αναστάτωση στο υπουργείο παιδείας. Ο μαθητής που εμφανίζεται να βρίζει καθηγήτριά του, έχει ήδη τιμωρηθεί.

Περσινό είναι το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται μαθητής  ΕΠΑΛ, να βρίζει και να απειλεί καθηγήτριά του, προκειμένου να του διαγράψει απουσία.

Το γεγονός συνέβη σε ΕΠΑΛ της Β. Ελλάδας στις 21 Ιανουαρίου του 2019, και ο μαθητής τιμωρήθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων με μια ημέρα αποβολή.

Διερευνάται ποιός ανάρτησε το βίντεο

Σύμφωνα με τον περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Κόπτση,  διερευνάται ποιος ανήρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο και αυτό γίνεται με τη συνδρομή του αστυνομικής διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, χαρακτήριζε αδιανόητη  τη συμπεριφορά του μαθητή:

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του.

»Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr