Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η επικοινωνία σας δε σου αρέσει

Όταν η επικοινωνία σας δε σου αρέσει

Είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα στη σχέση

Η επικοινωνία είναι προφανώς το θεμέλιο για τη διατήρηση και την υγιή συνέχιση μιας σχέσης σε βάθος χρόνου. Είναι κάτι που πρέπει και οι δύο σε μια σχέση να έχουν σοβαρά στα υπόψιν τους.

Λίγα μηνύματα

Μπορεί να μη σου αρέσει που σου στέλνει ελάχιστα μηνύματα μέσα στη μέρα. Είναι λογικό. Μπορεί να είσαι ο τύπος ανθρώπου που θέλει να μιλάει συχνά με τον σύντροφό του. Κι αυτό είναι λογικό. Το θέμα είναι να μη νιώθεις εσύ παράλογη που εσένα σου αρέσει και αυτός ο τρόπος επικοινωνίας.

Άλλωστε, όταν είσαι σε σχέση μπορείς να πεις στον σύντροφό σου τις σκέψεις σου. Και εννοώ τις πραγματικές σου σκέψεις. Άμα νιώθεις άνετα να μοιραστείς μαζί του τα «θέλω» σου στον τομέα της επικοινωνίας, πες του ακριβώς τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

Να είσαι ευγενική, να μιλάς ήρεμα. Το να μιλήσεις απότομα και με ύφος δε θα τον κάνει σε καμία περίπτωση, να κατανοήσει ότι κάτι σε δυσανασχετεί σε αυτήν τη σχέση. Πες του ότι θες να σου στέλνει πιο συχνά μηνύματα για να ξέρεις τι κάνει και να τα λέτε.

Αν δε θέλει να αλλάξει

Είναι πολύ λογικό, να μη σου στέλνει πολλά μηνύματα, όχι γιατί άλλαξε στην πορεία της σχέσης (αυτό είναι μια άλλη περίπτωση), αλλά να ήταν εξ’ αρχής έτσι ως άνθρωπος. Μπορεί ενδεχομένως να μην του άρεσε ποτέ να στέλνει πολλά μηνύματα και αυτό είναι δικαίωμά του και πρέπει να γίνεται σεβαστό.

Μπορείς λοιπόν να τον δεχτείς όπως είναι και για αυτό που είναι χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Αν βέβαια εσένα αυτό σε δυσανασχετεί τόσο που θεωρείς ότι έχεις φτάσει στο σημείο να αλλάζεις η ίδια τον εαυτό σου για να προσπαθείς να σε πείσεις ότι είσαι εντάξει με τον τρόπο που επικοινωνείτε, τότε καλό θα ήταν να βρεις κάποιον που θα σε καλύπτει στον τομέα αυτόν.

Η επικοινωνία είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά στοιχεία μέσα στη σχέση. Δε χρειάζεται να συμβαίνουν τσακωμοί για να μην πηγαίνει καλά. Μπορεί να συμβεί απλά να μην ταιριάζεις με τον άλλον και αυτό είναι εντελώς ok.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024