«Βόμβες» Κούγια: «Εγκληματικές οργανώσεις αγοράζουν ψήφους στις Ενώσεις και ελέγχουν τη διαιτησία»
Απίστευτες αποκαλύψεις με ονοματεπώνυμα μπροστά σε FIFA, UEFA, Αυγενάκη. Πώς αγοράζουν Ενώσεις, τα πούλμαν με τους μπράβους, το στοίχημα και τα «εργαλεία».
Η πρώτη συνεδρίαση της περίφημης Steering Committee, υπό τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και παρουσία των εκπροσώπων της FIFA, της UEFA, θα μπορούσε να είναι μια ακόμη τυπική συνάντηση, από εκείνες που δεν προκύπτει ποτέ, τίποτα.
Κι όμως, η παρουσία του Αλέξη Κούγια, ως εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκάλεσε σεισμικές δονήσεις.
Καθώς ο ιδιοκτήτης των Βυσσινί, έκανε απίστευτες καταγγελίες, αποκαλύπτοντας τη δράση «εγκληματικών οργανώσεων», όπως χαρακτηριστικά τις ανέφερε, οι οποίες αγοράζουν ψήφους στις Ενώσεις και ελέγχουν τη διαιτησία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!