Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.Το μεγάλο ντέρμπι που βγήκε είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού καθώς ένας από τους δύο θα αποκλειστεί από τη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Λαμία στην άτυπη ρεβάνς του αποκλεισμού του πρώτου πέρυσι και μάλιστα μέσα στον Πειραιά.
Ντέρμπι και το Αρης – Ατρόμητος ενώ η ΑΕΚ, αν περάσει θα έχει πιο βατό αντίπαλο καθώς έπεσε πάνω στον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Άρης – Ατρόμητος Παναιτωλικός – Αστέρας ή ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Λαμία – Ολυμπιακός
Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.