Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με αυτό το ζώδιο θα παντρευτεί ο Ταύρος

Με αυτό το ζώδιο θα παντρευτεί ο Ταύρος

Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο δεν έχει πολλές επιλογές στο θέμα του συντρόφου και του γάμου

Ο ευαίσθητος Ταύρος θα είναι πάντα δίπλα στον σύντροφό του να μοιράζεται τα συναισθήματά του και τα «θέλω» του. Το θέμα είναι πως ο Ταύρος κατά βάση δε θέλει να ασχολούνται μαζί του εκείνοι που δεν τον βλέπουν στα σοβαρά ή για κάποια σοβαρή σχέση.

Ταύρος γυναίκα

Αν είσαι γεννημένη τον Απρίλιο, πιθανόν προτιμάς περισσότερο ο άντρας που θα παντρευτείς να έχει γεννηθεί Ιούνιο και λιγότερο να είναι γεννημένος τον Νοέμβριο. Ο Δίδυμος ή ο Καρκίνος για εσένα θα είναι το ζώδιο με το οποίο θα ταιριάζεις πολύ και θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Αν γεννήθηκες τον Μάιο, είναι πιο πιθανό να προτιμήσεις για σύζυγο κάποιον γεννημένο τον Δεκέμβριο και λιγότερο πιθανό κάποιον που έχει γεννηθεί τον Ιούνιο. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που θα επιλέξεις να σε κατευθύνει στις επιλογές σου και στην καλοπέραση σου. Για εσένα άλλωστε, ένας κοινωνικός και ταξιδιάρης άνθρωπος είναι ό,τι καλύτερο.

Ταύρος άντρας

Αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να θελήσεις να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Φεβρουάριο και λιγότερες κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο. Για εσένα η γυναίκα Υδροχόος, θα είναι ένα άτομο που θα σε εντυπωσιάζει.

Αν έχεις γεννηθεί Μάιο, πιθανόν να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποια που γεννήθηκε τον Ιούνιο , σε αντίθεση με κάποια που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο.

Η γυναίκα Δίδυμος ή Καρκίνος θα είναι για εσένα η τέλεια σύντροφος, διότι θα σε καλύπτει συναισθηματικά και σεξουαλικά, χωρίς παράλληλα να έχεις ανασφάλειες και αμφιβολίες για τις όποιες επαγγελματικές επιλογές σου, μιας και θα σε συμβουλεύει.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024