
Πολ: «Η Euroleague είναι ένα τρελό πρωτάθλημα, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους»
Ο Μπράντον Πολ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζενίτ, ενώ ανέφερε πως η Euroleague είναι ένα... τρελό πρωτάθλημα.
Ο Μπράντον Πολ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Αγία Πετρούπολη, όπου αύριο (23/1, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να βγάλουν στο παρκέ την ίδια ενέργεια που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Μπάγερν.
Ακόμη αναφέρθηκε και στην Euroleague υπογραμμίζοντας πως είναι ένα τρελό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μιας και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους για αυτό πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση.
Όσα δήλωσε ο Μπράντον Πολ:
«Παίξαμε καλά στο ένα παιχνίδι και στο άλλο δε βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια ενέργεια. Οπότε ο στόχος μας στη Ρωσία είναι να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια, που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα.
Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη ομάδα, παίζουν καλά και θα είναι πρόκληση για εμάς. Η Euroleague είναι ένα τρελό πρωτάθλημα, όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Οπότε, σε αυτό που πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι είναι να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας».
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο
- Λιοσίων: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 16χρονης – Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός, θέμα ωρών η σύλληψή του





