Συγκλονιστική απάντηση Κιζίλγιουρεκ στην τουρκική Hürriyet
Συγκλονιστική απάντηση έδωσε στη Hürriyet ο πρώτος τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής Νιαζί Κιζίλγιουρεκ για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η τουρκική εφημερίδα.
Συγκλονιστική απάντηση έδωσε στη Hürriyet ο πρώτος τουρκοκύπριος ευρωβουλευτής Νιαζί Κιζίλγιουρεκ για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η τουρκική εφημερίδα.
«Θρασύδειλη» επίθεση
Η Hürriyet στη χθεσινή έκδοσή της επιτέθηκε στον κύπριο ευρωβουλευτή (υποψήφιος με το ΑΚΕΛ) και τον κατηγόρησε για «θρασύδειλη» επίθεση κατά της Τουρκίας.
Το δημοσίευμα κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία Κιζίλγιουρεκ για τις πολιτικές παρεμβάσεις της Τουρκίας στα κατεχόμενα και τη δημογραφική αλλαγή που επιτελείται.
Ο Κιζίλγιουρεκ έδωσε σκληρή απάντηση στην Hürriyet. Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μοιράστηκε το δημοσίευμα και σημείωσε:
Σκληρή απάντηση
«Βρε Hürriyet,
οι δικές μου κυπριακές σελίδες είναι ολόασπρες. Ανοικτές, και διαφανείς. Οι σελίδες αυτές είναι γεμάτες με αγάπη προς την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της.
Οι δικές μου κυπριακές σελίδες είναι γεμάτες με δράσεις μιας ζωής για την ειρήνη. Σε αυτές τις σελίδες δεν μπορείς να συναντήσεις μίσος, εχθρότητα, σκοτεινές πράξεις και προβοκάτσια.
Τί γίνεται με σένα βρε Hürriyet; Οι κυπριακές σου σελίδες με τί είναι γεμάτες;
Να σου πώ εγώ:
Με fake news, με προβοκάτσια, με τα Σεπτεμβριανά του ’55 που προετοίμασες, με πολεμοκαπηλία, και με αμέτρητες άλλες αισχρότητες.
Το τελευταίο παράδειγμα αυτών, είναι το δημοσίευμα σου για το πρόσωπό μου. Το προωθώ στα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα μου για να δει όλος ο κόσμος ακόμα μια φορά τί εστί Hürriyet».
Πηγή: philenews
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


































































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442