Τέσσερις φορές ισόβια και 49 χρόνια κάθειρξη η απόφαση για τον Πάσσαρη
Τέσσερις φορές ισόβια για τέσσερις δολοφονίες και επιπλέον 49 χρόνια κάθειρξη για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες επέβαλε το Μικτό ορκωτό εφετείο της Αθήνας στον Κώστα Πάσσαρη.
Τέσσερις φορές ισόβια για τέσσερις δολοφονίες και επιπλέον 49 χρόνια κάθειρξη για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες επέβαλε το Μικτό ορκωτό εφετείο της Αθήνας στον Κώστα Πάσσαρη.
Το δικαστήριο υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση απέρριψε όλα τα ελαφρυντικά που ζήτησε η πλευρά του κατηγορουμενου, ενώ δεν έκανε δεκτό και το αίτημα της πολιτικής αγωγής να διαβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω, ποιος ήταν εκείνος που προμήθευσε το όπλο στον Κώστα Πάσσαρη, με το οποίο σκότωσε τους δύο αστυνομικούς στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας.
- Πώς να απολαύσετε το απόλυτο spa night στο σπίτι
- Κούβα: Υπό την πίεση της οικονομικής κρίσης και του Τραμπ, ο πρόεδρος Ντίαζ-Κανέλ θα απευθυνθεί στα ΜΜΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος για βιασμό 52χρονης – Τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι η γυναίκα
- Παναθηναϊκός: Τι έγραψαν στη Σερβία για την… αντικατάσταση του Μποντιρόγκα στα λάβαρα του ΟΑΚΑ
- Γερουλάνος για διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι
- Τι αλλαγές φέρνει η νέα διάταξη για τις επικουρικές συντάξεις



