
Επικό: Δραπέτης έστειλε στη φυλακή μια… καρτ ποστάλ από Ταϊλάνδη
Ένας κρατούμενος που κατάφερε να δραπετεύσει τον Δεκέμβριο από φυλακή του Βελγίου έστειλε μια καρτ-ποστάλ από την Ταϊλάνδη στις… σωφρονιστικές αρχές
Ένας κρατούμενος που κατάφερε να δραπετεύσει τον Δεκέμβριο από φυλακή του Βελγίου έστειλε μια καρτ-ποστάλ από την Ταϊλάνδη στις… σωφρονιστικές αρχές.
«Χαιρετίσματα από την Ταϊλάνδη» έγραφε η κάρτα που έστειλε ο Ουαλίντ Σεκάκι, σύμφωνα με τη φλαμανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τη σωφρονιστική υπηρεσία.
Ο 26χρονος Βελγομαροκινός δραπέτευσε στις 19 Δεκεμβρίου από τη φυλακή του Τουρνχούτ μαζί με άλλους τέσσερις συγκρατούμενούς του.
Είναι ο μοναδικός που διαφεύγει ακόμη. Οι τρεις συνελήφθησαν στο Βέλγιο λίγες ώρες μετά την παράτολμη απόδρασή τους, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου στην Ολλανδία.
Εκτός από την κάρτα, ο Σεκάκι έστειλε στην υπηρεσία και το αναγνωριστικό ταμπελάκι που φορούσε στη φυλακή, όπου αναγράφονται το όνομα και το επώνυμό του.
Ο Ουαλίντ Σεκάκι είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του σε ανταλλαγή πυρών στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2015, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι VRT. Πλέον, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Είναι αδελφός του Ασράφ Σεκάκι, του επονομαζόμενου «βασιλιά των αποδράσεων» επειδή το 2009 διέφυγε με ελικόπτερο από τη φυλακή της Μπριζ.
- Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για την αναθεώρηση του άρθρου 110 – «Οι συνταγματικές αλλαγές απαιτούν ουσιαστικές συναινέσεις»
- Αεροσκάφος επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά από ένδειξη για φωτιά
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα
- Οι Σίξερς ανακοίνωσαν την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς (pics)
- Τζον Κάρπεντερ: «Καθόμαι στον καναπέ και μου έρχεται μια επιταγή για κάθε σίκουελ του Halloween»
- Μπαλωθιές με βαρύ οπλισμό από τη Μαφία των Χανίων: Πώς διαφήμιζαν όπλα στα social media

