Από τη μία είναι ο Ζυγός που θέλει όλα να έχουν μια αρμονία και από την άλλη ο Κριός που δεν τον ενδιαφέρει να υπάρχεια αρμονία. Ο τελευταίος κοιτά και βάζει ως προτεραιότητα την καριέρα του.

Χαρακτηριστικά

Ο Ζυγός είναι ευαίσθητος, κοινωνικός και αναζητεί πάντοτε την ισορροπία. Ο Κριός μπορεί να έχει ευαισθησίες αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα τις εκφράσει ανοιχτά. Από τη μία ο Ζυγός είναι εντελώς κοινωνικός και έχει πολλούς φίλους όπου βγαίνουν συνέχεια όλοι μαζί, από την άλλη ο Κριός βάζει την καριέρα πάνω από όλα.

Για έναν καριερίστα όπως ο Κριός, οι έξοδοι σε κλαμπ κλπ είναι χάσιμο χρόνου καθώς προετοιμάζει την επόμενη μέρα στη δουλειά για να μπορεί να είναι άψογος σε αυτό που κάνει και να εξελιχθεί.

Ο Ζυγός επιθυμεί τη σχέση και τη σταθερότητα που αυτή του παρέχει, ενώ ο Κριός μπορεί δύσκολα να κάνει σχέσεις γιατί δε θέλει να αλλάζει τις προτεραιότητές του.

Απέναντι ζώδια

Απέναντι από τον Ζυγό βρίσκεται ο Κριός. Όταν εσύ ψειρίζεις χίλιες ώρες μια κατάσταση μέχρι να καταλήξεις σε μια απόφαση, εκείνος έχει ήδη πάει, το έχει κάνει και έχει επιστρέψει. Όταν εσύ «δίνεις τόπο στην οργή» και καταπίνεις λόγια και καταστάσεις που σε ενοχλούν, για να μη γίνεις δυσάρεστος, ο Κριός εκφράζει άφοβα την άποψή του και σ’ όποιον αρέσει.

Ενώ εσύ μπορεί να δυσκολεύεσαι να κόψεις τους δεσμούς σου με ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν πια ή που σε έχουν βλάψει και αποκαλείς «φίλους» ένα σωρό άτομα που ούτε καν απλοί γνωστοί δεν είναι, ο Κριός ξεκόβει άμεσα και αμετάκλητα από τις «κίβδηλες» καταστάσεις.