Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αντίθεση μεταξύ Ζυγού και Κριού

Η αντίθεση μεταξύ Ζυγού και Κριού

Αυτά τα δύο ζώδια είναι αντίθετα και ταιριαστά την ίδια στιγμή. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον

Από τη μία είναι ο Ζυγός που θέλει όλα να έχουν μια αρμονία και από την άλλη ο Κριός που δεν τον ενδιαφέρει να υπάρχεια αρμονία. Ο τελευταίος κοιτά και βάζει ως προτεραιότητα την καριέρα του.

Χαρακτηριστικά

Ο Ζυγός είναι ευαίσθητος, κοινωνικός και αναζητεί πάντοτε την ισορροπία. Ο Κριός μπορεί να έχει ευαισθησίες αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα τις εκφράσει ανοιχτά. Από τη μία ο Ζυγός είναι εντελώς κοινωνικός και έχει πολλούς φίλους όπου βγαίνουν συνέχεια όλοι μαζί, από την άλλη ο Κριός βάζει την καριέρα πάνω από όλα.

Για έναν καριερίστα όπως ο Κριός, οι έξοδοι σε κλαμπ κλπ είναι χάσιμο χρόνου καθώς προετοιμάζει την επόμενη μέρα στη δουλειά για να μπορεί να είναι άψογος σε αυτό που κάνει και να εξελιχθεί.

Ο Ζυγός επιθυμεί τη σχέση και τη σταθερότητα που αυτή του παρέχει, ενώ ο Κριός μπορεί δύσκολα να κάνει σχέσεις γιατί δε θέλει να αλλάζει τις προτεραιότητές του.

Απέναντι ζώδια

Απέναντι από τον Ζυγό βρίσκεται ο Κριός. Όταν εσύ ψειρίζεις χίλιες ώρες μια κατάσταση μέχρι να καταλήξεις σε μια απόφαση, εκείνος έχει ήδη πάει, το έχει κάνει και έχει επιστρέψει. Όταν εσύ «δίνεις τόπο στην οργή» και καταπίνεις λόγια και καταστάσεις που σε ενοχλούν, για να μη γίνεις δυσάρεστος, ο Κριός εκφράζει άφοβα την άποψή του και σ’ όποιον αρέσει.

Ενώ εσύ μπορεί να δυσκολεύεσαι να κόψεις τους δεσμούς σου με ανθρώπους που δεν σε καλύπτουν πια ή που σε έχουν βλάψει και αποκαλείς «φίλους» ένα σωρό άτομα που ούτε καν απλοί γνωστοί δεν είναι, ο Κριός ξεκόβει άμεσα και αμετάκλητα από τις «κίβδηλες» καταστάσεις.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024