
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 940,94 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,14%
Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, μετά από έξι συνεχείς ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έχει καταγράψει συνολικά κέρδη σε ποσοστό 2,49%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 940,94 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,14%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,86%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΤΕ (+0,51%), της Motor Oil (+0,39%) και της Lamda Development (+0,36%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-2,50%), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,09%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-1,08%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Τεχνολογίας(+1,29%) και των πρώτων Υλών (+1,22%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Κατασκευών (-0,51%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-0,47%).
Ανοδικά κινούνται 37 μετοχές, 21 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Αλουμύλ+4,90% και Παϊρης+4,65%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΑΒΑΞ-21,62% και Καρέλιας-2,01%.
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ




