
Υπέγραψε στους Γκάλαξι ο Τσιτσαρίτο
Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο MLS.
Επίσημη είναι, πλέον, η απόκτηση του Τσιτσαρίτο Ερνάντες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Ο Μεξικανός επιθετικός μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη Γουέστ Χαμ στη Σεβίλλη, ωστόσο το πέρασμα του από την Ισπανία αποδείχθηκε σύντομο.
Με την ισπανική ομάδα αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε 2 αγώνες στην Premier League πετυχαίνοντας 2 γκολ.
Μάλιστα ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο MLS.
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους
- Στ. Κασσελάκης: Ανατροπή στην πρωτόδικη απόφαση – Αθώος για το πόθεν έσχες ενώ ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αντρέα Μαλντέρα νέος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας





