Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε μαθητής του 1ου δημοτικού σχολείου στα Άνω Λιόσια, την προηγούμενη εβδομάδα

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε μαθητής του 1ου δημοτικού σχολείου στα Άνω Λιόσια, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η μητέρα του παιδιού ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα συσκευασμένο ψωμάκι και μέσα μία κατσαρίδα.

Το συγκεκριμένο ψωμάκι είχε δοθεί στο παιδί μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Φυλής εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που προέκυψε σε πρόγευμα μαθητών δημοτικού σχολείου, και ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής:

«Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου, προέκυψε στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, εκφράζει, με έγγραφό του προς το Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.

Ο Γιάννης Κρεμύδας ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο».

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω επιστολή, ο Δήμος Φυλής και προσωπικά ο Γιάννης Κρεμύδας, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους μετά από τις σχετικές καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν γονείς. Χαρακτηριστικά στο κείμενο αναφέρεται: «… θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις έντονες διαμαρτυρίες οι οποίες αφορούν έντονες διαμαρτυρίες γονέων μας σχετικά με την παρασκευαζόμενη ποιότητα φαγητού με το οποίο προμηθεύετε σχολεία του Δήμου Φυλής».

Σύλλογος γονέων: «Έχει ξανασυμβεί»

Την ίδια ώρα, ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1 δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης καταγγείλει πως τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr