Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνδρες, ένας στο Μαρκόπουλο κι ένας στην Ξάνθη, με τις Αρχές να τους εντοπίζουν απανθρακωμένους μετά από πυρκαγιές.
Το πρώτο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Κορωπί και πιο συγκεκριμένα στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου.
Εκεί, εκδηλώθηκε φωτιά σε τροχόσπιτο που ήταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο συνεργείο, στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου.
Αποτέλεσμα ήταν ένας άνδρας να βρει φριχτό θάνατο.
Νεκρό εντοπίστηκε άτομο αγνώστων στοιχείων κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στη Λεωφόρο Κορωπίου-Μαρκοπούλου στο Κορωπί. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά στις 21:50.
Όταν έφτασε στο σημείο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.
Συνολικά, επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Νεκρός σε μονοκατοικία στην Ξάνθη
Νεκρός ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Δελφών στην Ξάνθη.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Δελφών στην Ξάνθη. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.