Νιούκαστλ: Τέλος η σεζόν για Βίλεμς και Ντάμετ
Η Νιούκαστλ πανηγύρισε το Σάββατο (18/1) σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι αλλά το παιχνίδι αυτό σημαδεύτηκε από δύο σοβαρές απώλειες για τις «καρακάξες».
Δύο κακά μαντάτα προέκυψαν για τη Νιούκαστλ από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τσέλσι.
Αρχικά ο Ολλανδός αριστερός μπακ, Τζέτρι Βίλεμς, αποχώρησε με φορείο μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους για ρήξη χιαστού.
Ο 26χρονος αμυντικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει με τον Ουαλό σέντερ μπακ Πολ Ντάμετ, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη τένοντα στο πόδι από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γουλβς.
Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, παραδέχθηκε ότι μετά τους τραυματισμούς αυτούς, η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έστω και με τη μορφή δανεισμού.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο αγγλικός σύλλογος είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του Αυστριακού ακραίου μέσου Βαλεντίνο Λαζάρο.
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τέχνη να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Χαμός στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής φώναξε «βόμβα» μέσα σε αεροπλάνο και συνελήφθη (vid)
- Ο Μαρτσίνιακ, ο τραυματισμός του, το μουντιάλ και η Σαουδική Αραβία
- Άρχισαν τα… όργανα για Ροσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης
- Φοντέκιο: «Είχα σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω να μείνω στους Χιτ»
- Μια χρονιά σε μια «ζαριά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442