
ΑΕΛ: Τέλος και επίσημα ο Φατιόν
Παρελθόν από τον Θεσσαλικό σύλλογο αποτελεί και επίσημα ο ο Άντονι Φατιόν, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.
Παρελθόν από τη Λάρισα αποτελεί και με… τη βούλα ο Άντονι Φατιόν. Οι δυο πλευρές προχώρησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του, με τον 28χρονο να αποχωρεί έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στο Θεσσαλικό κάμπο.
Αιτία του διαζυγίου στάθηκε η άρνηση του ποδοσφαιριστή να ζητήσει συγγνώμη από τον τεχνικό της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του κατά την αντικατάστασή του.
Απόφαση της διοίκησης ήταν να στηρίξει τον Έλληνα τεχνικό, γεγονός που σήμαινε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είχε πλέον μέλλον στο σύλλογο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του επαγγελματικού συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Φατιόν Άντονι, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του σε αυτή και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς και υγεία κι ευτυχία στον ίδιο και στα μέλη της οικογενείας του».
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως


