Συνάντηση Μητσοτάκη με μέλη της αρμενικής κοινότητας στην Ελλάδα
Στη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκαν οι μακραίωνοι και ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με εξέχοντα μέλη της αρμενικής κοινότητας και συγκεκριμένα με τον Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κύριο Κεγάμ Χατσεριάν, τον Πρόεδρο Παύλο Τσολακιάν, και μέλη του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκαν οι μακραίωνοι και ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήρε τη συνεισφορά και τη γόνιμη παρουσία της αρμενικής κοινότητας στην Ελλάδα και επιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη διατήρηση της πολιτιστικής της ταυτότητας.
«Είστε ο πρώτος Πρωθυπουργός μετά από 125 χρόνια που δέχεται την αρμενική κοινότητα επισήμως στο γραφείο του» ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Παύλος Τσολακιάν.
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη, Φάμελλου, Χαρίτση για ΟΠΕΚΠΕ και υποκλοπές: «Καλύτερα από το να μιλάτε να επικαλείστε το δικαίωμα στη σιωπή όπως ο φίλος σας ο Φραπές»
- LIVE: Μπολόνια – Γιουβέντους
- Το ασήμι «κλέβει» τη λάμψη του χρυσού – Τι σχεδιάζει η JP Morgan
- Τζένοα – Ίντερ 1-2: «Διπλό» κορυφής για τους «νερατζούρι»
- Αποκάλυψη για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς έφτασε η ανακρίτρια στη σύλληψη του ανιψιού και του επιχειρηματία
- Μήπως δεν φταίει μόνο η Κάλας; – Η εξωτερική πολιτική της ΕΕ είναι «χαλασμένη» από όταν σχεδιάστηκε


