Το ΚΚΕ καταδικάζει τη «δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών» στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle.

Τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι,  στην πλατεία Συντάγματος  στη διάρκεια συγκέντρωσης περίπου 400 ατόμων παρουσία στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής, καταδικάζει το ΚΚΕ.

Σημειώνει ότι «αέρα στα πανιά» της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η «απαράδεκτη» πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της οργάνωσης. Παράλληλα καλεί σε αγώνα για να απομονωθούν οι φασίστες αλλά και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους.

Ειδικότερα το ΚΚΕ, σε σχόλιό του τονίζει ότι : «Η δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι, ο οποίος συνεχίζει να συνεισφέρει στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης, δεν είναι μόνο καταδικαστέα.

Είναι και απόδειξη ότι σήμερα «αέρα στα πανιά» της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως, στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται και η οποία ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να επανέρχονται στη δολοφονική τους δράση.

«Τώρα πρέπει να ενταθεί η επαγρύπνηση και ο αγώνας για να απομονωθούν οι φασίστες, αλλά και για να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr