Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συμβατότητα Σκορπιού-Παρθένου

Η συμβατότητα Σκορπιού-Παρθένου

Η διαφορετικότητα αυτών των ζωδίων έχει ως αποτέλεσμα έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό ο οποίος έχει πολλές ιδιαιτερότητς

Ο Σκορπιός είναι ένα συναισθηματικό εσωστρεφές ζώδιο, το οποίο προτιμά να έρχεται σε επαφή με τον ρομαντισμό μέσα από τον έρωτα που έχει ως υψηλό ιδανικό. Από την άλλη ο Παρθένος κυριαρχείται από τη λογική με αποτέλεσμα να τα υπερ-αναλύει όλα, το ίδιο και στον ερωτικό τομέα.

Συνδυασμός ζωδίων

Υπάρχουν πολλοί Σκορπιοί και Παρθένοι που έλκονται μεταξύ τους. Πολλοί από αυτούς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια ευχάριστη, άνετη και ικανοποιητική ζωή με τη συγκέντρωση των οικονομικών, διανοητικών και συναισθηματικών τους πόρων.

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι μια ομάδα που δεν λειτουργεί τόσο καλά. Παντρεύονται και μένουν μαζί για μια ζωή, αλλά ποτέ δεν γεμίζουν απόλυτα ο ένας τον άλλον. Αυτό συμβαίνει γιατί και οι δύο είναι πολύ απαιτητικοί με τον τρόπο τους.

Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, αποτελεί πρόκληση με έναν πιο επιθετικό τρόπο, ενώ ο Παρθένος προτιμά να μάχεται ορθολογικά, με τρόπο που να είναι ευγενικός και λιτός.

Στο πλαίσιο της σχέσης

Σε μια μόνιμη σχέση θα νιώθει ότι είσαι αναίσθητος, ότι δεν σέβεσαι τίποτα και ότι δεν μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες του επειδή δεν σε νοιάζουν και δεν τις παίρνεις στα σοβαρά! Αυτό που θα σε εκνευρίσει είναι η ανάλυση που κάνει μέχρι στην παραμικρή λεπτομέρεια ακόμα και σε ασήμαντα πράγματα.

Μην ξεχνάς όμως ότι ένας Παρθένος δεν είναι κακός ούτε εκδικητικός! Μία σχέση μαζί του μπορεί να είναι γεμάτη εκπλήξεις! Ευχάριστες επειδή είναι ικανός να σε καταλαβαίνει, να σου προσφέρει την σταθερότητα και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη! Εσένα σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο και ο Παρθένος είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, πράγμα πολύ σημαντικό για σένα που θα σε κάνει να δέχεσαι πολλές από τις περιέργειες του Παρθένου. Ακόμα και με την κριτική του δεν θέλει το κακό σου οπότε αν έχεις την απαραίτητη υπομονή, θα σε κάνει σίγουρα να νιώσεις πιο αισιόδοξος!

Οι δύο σας μπορείτε να εργαστείτε προς την κατεύθυνση της οικονομικής σταθερότητας και να οικοδομήσετε ένα σύστημα αμοιβαίας υποστήριξης που σας δίνει περισσότερα από τη βασική συναισθηματική ή ρομαντική εκπλήρωση των περισσότερων σχέσεων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024