Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φουντώνει» η μάχη για τον τίτλο σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

«Φουντώνει» η μάχη για τον τίτλο σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν δύσκολε δοκιμασίες

Μετά τα δυο χθεσινά παιχνίδια, ολοκληρώνεται απόψε η 19η αγωνιστική της Super League με πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο για την μάχη του τίτλου, αλλά και για την είσοδο στην εξάδα.

Το ματς που δεσπόζει για τη σημερινή μέρα δεν είναι άλλο από του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (19:30 Novasports 1HD). Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες τους τη νέα χρονιά και θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία» απέναντι στους Θεσσαλονικείς για να παραμείνουν στην κορυφή, ενώ από την άλλη οι κίτρινοι θέλουν βαθμούς για να πατήσουν καλά στην πρώτη τετράδα.

Λίγη ώρα πριν ο δεύτερος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18:00 PAOK TV). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες για να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλεια του Ολυμπιακού από τον Άρη και να βρεθούν εκείνοι στην κορυφή.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, το πρόγραμμα ανοίγει με ένα κομβικό ματς για την εξάδα, αυτό της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια, με τους πράσινους να θέλουν διπλό για να δώσουν νόημα στην άνετη νίκη επί του Πανιωνίου.

Στις 17:15 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει από τον τέταρτο και να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι βυσσινί από την πλευρά τους γνωρίζουν ότι με νίκη στο ΟΑΚΑ θα είναι μέσα για τα καλά στο «κόλπο» της εξάδας.

Τέλος, την ίδια ώρα με την Ένωση σε μία επανάληψη της αναμέτρησης του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος υποδέχεται το Βόλο στο Περιστέρι (17:15 ΕΡΤ Sports HD).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Ξάνθη ΑΟ – Παναθηναϊκός ΕΡΤ Sports HD
17:15 Ατρόμητος Αθηνών – Βόλος ΝΠΣ ΕΡΤ Sports HD
17:15 ΑΕΚ – ΑΕΛ Novasports 2HD
18:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης PAOK TV
19:30 Ολυμπιακός – Αρης Novasports 1HD

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024