Από την Αργεντινή στην Ελλάδα, από εκεί στο Μεξικό και πάλι πίσω στο σπίτι. Ο Ροντρίγκο Ρέι επέστρεψε και επίσημα στην Γοδόι Κρουζ, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, με τον σύλλογο από την Μεντόζα να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου από τον ΠΑΟΚ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας τον περασμένο Ιούλιο είχε δοθεί ως δανεικός στη μεξικάνικη Πατσούκα, με την οποία πραγματοποίησε 18 συμμετοχές. Πριν από λίγες ημέρες, όμως, η Γοδόι Κρουζ κινήθηκε για την απόκτηση του και κατάφερε να πάρει ως δανεικό.
Η αργεντίνικη ομάδα καλωσόρισε τον Ροντρίγκο Ρέι μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στα social media, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες από την άφιξη του 28χρονου τερματοφύλακα στην Μεντόζα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2017 είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Δικεφάλου.
Ο Φερνάντο Αλόνσο παραδέχεται ότι η Aston Martin ξεκίνησε «με το αριστερό» με το AMR26, εξηγεί τις καθυστερήσεις και προειδοποιεί πως η νίκη στην Αυστραλία δεν είναι ρεαλιστικός στόχος.
Ο Άγιαξ ενώνει ξανά τα επίθετα Ιμπραΐμοβιτς και Φαν ντερ Φάαρτ, αυτή τη φορά χωρίς ρήξεις, αλλά με συνεργασία και νέο νόημα στο παλιό ποδοσφαιρικό ρήγμα.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα βραβεύει τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα διαιτητή της χρονιάς που θα βγαίνει από λίστα πέντε υποψηφίων, όμως στην Ελλάδα κρύβουν τις βαθμολογίες