Βίντεο που αποκαλύπτει τον τρόπο που δρούσε η συμμορία ληστών που έκλεβε πολίτες αμέσως μετά την επίσκεψή τους σε τράπεζα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Βίντεο που αποκαλύπτει τον τρόπο που δρούσε η συμμορία ληστών που έκλεβε πολίτες αμέσως μετά την επίσκεψή τους σε τράπεζα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Πρόκειται για επτά Έλληνες, τα στοιχεία των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες για ληστείες με λεία άνω των 210.000 ευρώ.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της ληστείας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την μεθοδολογία δράσης των παραπάνω συλληφθέντων, αφού κατόπτευαν τραπεζικά καταστήματα, ένας από αυτούς  εισέρχονταν στο υποκατάστημα και προσποιούμενος τον πελάτη, εντόπιζε  άτομα που έκαναν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.

Ακολούθως ενημέρωνε τηλεφωνικά για την περιγραφή των παραπάνω πελατών τους συνεργούς του, οι οποίοι τους  ακολουθούσαν και τους αποσπούσαν τα χρήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεθοδολογία και τη δράση των συλληφθέντων υπάρχουν στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν της παραπάνω εισαγγελικής Διάταξης, δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό, με ενδεικτικά αποσπάσματα από την μεθοδολογία των συλληφθέντων δραστών καθώς και περίπτωση αφαίρεσης τσάντας από υπαίθριο χώρο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr