Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάνουν τους τίτλους τους Χάρι, Μέγκαν - Η δήλωση της Βασίλισσας

Χάνουν τους τίτλους τους Χάρι, Μέγκαν – Η δήλωση της Βασίλισσας

Η λύση για το Megxit δόθηκε και από ότι φαίνεται το διαζύγιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια δεν θα είναι και τόσο βελούδινο

Η λύση για το Megxit δόθηκε και από ότι φαίνεται το διαζύγιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια δεν θα είναι και τόσο βελούδινο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τους βασιλικούς τους τίτλους με τη βασίλισσα να δηλώνει «ευτυχής» που βρέθηκε ένας εποικοδομητικός τρόπος για να συνεχίσει η οικογένεια την πορεία της».

Εκτός από τους τίτλους η Μέγκαν και ο Χάρι πρέπει να επιστρέψουν στους Βρετανούς τα 2,4 εκατομμύρια λίρες τα οποία δαπανήθηκαν για να ανακαινιστεί το πολυτελές σπίτι που τους έκανε δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ για το γάμο τους.

Άνθρωποι του παλατιού δήλωσαν ότι με τη νέα ρύθμιση πρέπει το ζευγάρι να αποποιηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και δεν παίρνει πια δημόσιους πόρους για τα έξοδά του. «Αυτό το νέο μοντέλο θα ισχύσει από την Άνοιξη που 2020»  δήλωσαν χαρακτηριστικά.

H βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε: «Μετά από πολλούς μήνες συνομιλιών και τις πρόσφατες συζητήσεις, χαίρομαι που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να συνεχίσει ο εγγονός μου και η οικογένεια του. Ο Χάρι και η Μέγκαν θα είναι πάντα αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου. Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που τους περιμένουν σαν αποτέλεσμα του εξονυχιστικού ελέγχου που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά που έκαναν για τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέρα από αυτήν και είμαι πολύ περήφανη για το πόσο γρήγορα έγινε η Μέγκαν μέλος της οικογένειας. Ελπίδα όλης της οικογένειας είναι η σημερινή συμφωνία να τους επιτρέψει να αρχίσουν μια ευτυχισμένη και ειρηνική ζωή».

Γεγονός είναι ότι εδώ και λίγα 24ώρα είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του ζευγαριού από την Βρετανία με τον Χάρι και τη Μέγκαν να ετοιμάζουν βαλίτσες για Καναδά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

– On this day, two years ago: 27th of November 2017, Prince Harry and Meghan Markle announced the news of their commitment, later becoming their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex! They have been celebrating their wedding anniversary and welcome their son, Archie, into the world! 💍👨‍👩‍👦❤️ – Ce jour-là, il y a deux ans: le 27 novembre 2017, le prince Harry et Meghan Markle ont annoncé la nouvelle de leur fiançailles, devenant plus tard leurs Altesses Royales le Duc et la Duchesse de Sussex! Ils ont célébrés leur anniversaire de mariage et ont accueillis leur fils, Archie, dans ce monde! 💍👨‍👩‍👦❤️ 💬 : @sussexroyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Harry & Meghan Markle 💖 (@harry_meghan_sussex) στις

Χάρι και Μέγκαν διώχνουν το προσωπικό τους

Το προσωπικό που εργαζόταν στο Frogmore, την οικία του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ειδοποιήθηκε ότι θα πρέπει να φύγει.

Το πολυτελές σπίτι που τους έκανε δώρο γάμου η βασίλισσα και για το οποίο η Μέγκαν Μαρκλ δαπάνησε πάνω από 2,5 εκ. λίρες για να το ανακαινίσει, δεν θα κατοικηθεί ποτέ ξανά από το ζευγάρι.

Εξάλλου, οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Καναδά και η Δούκισσα δεν θα ζήσει ξανά στη Βρετανία για μεγάλο διάστημα.

Τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι – ο οικονόμος του σπιτιού και ένας καθαριστής – μεταφέρονται σε άλλα καθήκοντα εντός της οικογένειας της Βασίλισσας.

Άλλα μέλη του προσωπικού που χρησιμοποιούνταν ad hoc από το ζευγάρι, όπως οι σεφ, οι καμαριέρες και γκρουμ, ενημερώθηκαν ότι δεν θα χρειαστούν πλέον τις υπηρεσίες τους.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν λειτουργούσαν το Frogmore, στο κτήμα Windsor της Βασίλισσας, με ελάχιστο μόνιμο προσωπικό και κανείς δεν απολύθηκε.

Ωστόσο, είναι κατανοητό ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αλλάξουν θέσεις εργασίας μετά την απόφαση του ζευγαριού να μεταφερθεί στη Βόρεια Αμερική για τουλάχιστον ένα μέρος του έτους.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024