Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέθυμνο – Ηρακλής 69-63

Ρέθυμνο – Ηρακλής 69-63

Όσο το Ρέθυμνο κερδίζει στην έδρα του, τόσο το σανίδι που πατά θα είναι στέρεο. Οι Κρητικοί πέρασαν και το εμπόδιο του Ηρακλή.

Τι κι αν όταν μπαίνει στο… αεροπλάνο νιώθει απώλεια στήριξης, τι κι αν όλες οι νίκες είναι εντός των τειχών. Από τη στιγμή που το Ρέθυμνο καταφέρνει να μετατρέψει σε «κάστρο» το γήπεδό του, πατά γερά στην Α1 και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ηρακλή (69-64) και πλέον νιώθει ότι δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες, φτάνοντας αισίως στις 7 νίκες, όλες εντός έδρας.

Ο Φράνκαμπ αποδεικνύει πως το κορμί, το μπόι, η εικόνα δεν παίζουν ρόλο. Το κάνει με συνέπεια κάθε αγωνιστική, το έκανε και απέναντι στον «γηραιό», όντας ο κορυφαίος των νικητών.

Από κοντά ο Χάρις, βοήθησε ο Χριστοδούλου, όλοι όσοι αγωνίστηκαν είχαν συμμετοχή στη νίκη, ακόμα κι ο πολύ άστοχος Λι, που όμως κατέβασε ριμπάουντ, πάλεψε, έκανε πράγματα που δεν καταγράφονται στατιστικά.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους παίκτες του να παλεύουν μέχρι το τέλος, να φεύγουν σε τρανζίσιον επίθεση 18 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με το σκορ στο 67-63, αλλά αυτό δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση του Καββαδά ήταν ελκυστική (νταμπλ νταμπλ έκανε ο σέντερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης), ο Σούλερ σούταρε κατά βούληση (αυτό δεν είναι πάντα ασφαλής μέθοδος για να φτάσεις στον στόχο σου), ο Χάνλαν είχε προσφορά, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την προσπάθεια.

Κι όσο παλεύεις, πλησιάζεις, αλλά δεν φέρνεις το αποτέλεσμα που κυνηγάς, τόσο χειρότερο είναι.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 36-37, 54-53, 69-63.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024