ΣΥΡΙΖΑ: Στις καλένδρες οι υποσχέσεις της ΝΔ για αύξηση του κατώτατου μισθού
«Οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με τον κατώτατο μισθό επισημοποιούν αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Η προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ για αύξηση παραπέμπεται στις καλένδες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με τον κατώτατο μισθό επισημοποιούν αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Η προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ για αύξηση παραπέμπεται στις καλένδες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνει ότι είναι «μία ακόμα διάψευση, μέσα σε μόλις έξι μήνες πρωθυπουργίας του Κυρ. Μητσοτάκη», για να σχολιάσει πως «η περίφημη «συμφωνία αλήθειας» που διαλαλούσε προεκλογικά ο αρχηγός της ΝΔ μετατράπηκε ταχύτατα σε κενό γράμμα».
Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επεσήμανε ότι έχει δρομολογηθεί και η αύξηση του κατώτατου μισθού. Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθούν τον Μάιο και όπως είπε ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί και μέσα στο 2020. Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι ο κατώτατος μισθός να φτάσει στο επίπεδο των 700 ευρώ μέσα σε μια τριετία.
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του




