
Θεσσαλονίκη : Επίσκεψη… αντιεξουσιαστών στα Jumbo
Παρέμβαση με τρικάκια και συνθήματα σε υποκατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.
Παρέμβαση με τρικάκια και συνθήματα σε υποκατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ομάδα αντιεξουσιαστών.
Για τις Κυριακές
Μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα μέσα στο κατάστημα και αποχώρησαν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας των αντιεξουσιαστών, η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε ενάντια στην έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων της εταιρείας όλες τις Κυριακές σε Πρέβεζα και Κατερίνη.
Ακολουθεί το βίντεο που ανάρτησαν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες



