
Μόρια : Ένας νεκρός μετά από συμπλοκή
Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας.
Εικασάχρονος πρόσφυγας, με καταγωγή από τη Υεμένη, έχασε τη ζωή του από μαχαιριά αγνώστου μέχρι στιγμής ατόμου, το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια καβγά στον καταυλισμό της Μόριας.
Ο 20χρονος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ διεκομίσθιη στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.
Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το συμβάν, ενώ έχει προβεί σε προσαγωγές. Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας.
Ο πρώτος εξέπνευσε την Τετάρτη έπειτα από μαχαιριά που είχε δεχθεί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ενώ σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης πάνω από 10 είναι οι τραυματίες από μαχαίρι στη διάρκεια διαπληκτισμών.
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

