Η μητρότητα μόνο καλό έχει κάνει στην Ελεονώρα Μελέτη, αφού δεν σταματά να βελτιώνεται και να μαθαίνει νέα πράγματα.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι μια full time μαμά, αφού λατρεύει να περνά παραγωγικό χρόνο με την μικρή Αλεξάνδρα και να τη βλέπει μεγαλώνει και να αποκτά τη δική της προσωπικότητα.

Εκτός των άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη τα πάει καλά και στη μαγειρική, καθώς φροντίζει ο σύζυγος, Θοδωρής Μαροσούλης, και η κόρη τους να τρέφονται όσο καλύτερα γίνεται.

Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε υγιεινά μπισκότα για όλη την οικογένεια, τα οποία βγήκαν πεντανόστιμα.

Η ίδια πόζαρε με περηφάνια δείχνοντας μας τα δημιουργήματά της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά κ στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές κ θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν κ στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!!

Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν, αλλά θα κάνω give away τη συνταγή αύριο στο @byeleonorameleti. Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! … βλέπεις από τη προγιαγιά μαρικα μέχρι κ τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά! Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη… τώρα πλέον το απολαμβάνω… αυτά!

Καλό βράδυ!

ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλευρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της  η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram: