Δικαστές του ΣτΕ : Συγχαίρουν την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συγχαίρει, σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υποψηφιότητά της στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συγχαίρει, σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υποψηφιότητά της στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο οποίο «είναι βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία», όπως τονίζει.
Αναλυτικά, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρει:
«Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας συγχαίρουμε την πρόεδρό μας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την υποψηφιότητά της στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα, στο οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία όπως και προηγούμενα μέλη του Δικαστηρίου που κλήθηκαν να υπηρετήσουν σε κορυφαίες πολιτειακές θέσεις.
Ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνια αισθανόμαστε για το γεγονός ότι η πρώτη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέρχεται από το δικαστήριο, του οποίου αποτελεί ένα ιδιαίτερα εκλεκτό και αγαπητό μέλος».
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση – Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Ο Κόρεϊ Φέλντμαν δεν προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Ρομπ Ράινερ στα Όσκαρ
- Ιράν: Ποιες κορυφαίες οικονομίες θα «πληρώσουν το μάρμαρο» του πολέμου
- Τραγωδία στην Πάτρα – Θρίλερ με νεκρή 25χρονη σε χωράφι δίπλα στο σπίτι της στο Ρίο
- Μέση Ανατολή: Μέτρα για τις συνέπειες του πολέμου – Αναμείνατε στο ακουστικό σας
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία



